Gæstebud


Bedstemors Coleslaw


Chokoladekage med Fromage Frais Glasur

Tiden er præget af selskabelighed, som jeg sagde forleden. Igår havde jeg en veninde til middag. Hakkebøf, kartoffelgratin og coleslaw.Og til dessert en chokoladekage med Fromage Frais Glasur. To sidstnævnte fra kogebøger så derfor kan jeg ikke give jer opskriften. Kartoffelgratin, var kartofler og løg og et par porrer lagt i lag, hældt over med Karolines Morneysauce og drysset med lidt ost. Det faldt i god jord. Imorgen står den på staldens Julefrokost. Det bliver hyggeligt. Og søndag er der frokostgæst her. Lørdag skal der puuuustes ud! 🙂

0

0 thoughts on “Gæstebud

  1. Lizzy – Hyggeligt at se dig her 🙂 – Jeg glæder mig også til udstillingen. Skal bare finde en at tage med, men ellers går jeg selv. Jeg sender dig lige opskriften på coleslaw’en en af dagene på mailen. Den er god 🙂