Prøv og spør'

Om jeg er totalt pissed of på den skridttæller, jeg købte!!! Jeg har GÅET siden klokkken 9.15 imorges og hvor mange skridt har den talt?? ET HELT! Og jeg er sikker på, jeg har gået noget, der ligner 100.000 skridt (overdrivelse fremmer forståelsen). Hold op, hvor er jeg sur! Jeg havde glædet mig til at brillierer med alle de skridt, jeg har taget. Men 4½ times uafbrudt vaden rundt må ihvertfald tælle godt i regnskabet, men hold k… hvor er jeg også træt nu og ondt har jeg! Nu vil jeg hvile og så kommer der masser om Julefrokost og hele den gåtur idag, når jeg har fået hvilet mig! Rigtig god lørdag!

0 thoughts on “Prøv og spør'

  1. Pingback: På gåtur i Hellerup « Deborah's Food and something

  2. Catarina – Skal have fundet ud af, om det er fordi den ikke duer eller jeg har fået nustillet ved et uheld. Men jeg går omkring 4000 skridt, når jeg er en tur i stalden, så det er ikke så lidt og derfor VED jeg, at jeg ville have gået mange, mange skridt igår og også gjorde, de blev desværre bare ikke talt. Next time 🙂

  3. Jeg havde engang en fancy skridttæller på da jeg var ude og løbe en 10 km og den viste li´ge knap 9000 skridt og det passede meget godt med hvad jeg regnede ud det kunne blive til.

    Man skal VIRKELIG gå meget for at det batter noget.

    Men selvfølgelig ærgeligt hvis den ikke virker. 🙂