Raceredigeret filmplakat


Originalplakaten til filmen Couples Retreat (2009)

Som om mit humør ikke er dårligt nok. Så læser jeg denne artikel og det får altså ikke mit humør til at stige. Nu vil de så alligevel ikke bruge den redigerede plakat i andre lande. Det er da fint, men at de kunne finde på det “stunt” i første omgang, er i bedste fald pinligt!!!

0

0 thoughts on “Raceredigeret filmplakat

  1. Ja – det er edderbankeme en pinlig historie! Jeg håber at de skammer sig helt vildt meget. Men uanset hvor meget de skammer sig, så kan det ikke godgøre sådan en adfærd. Jeg er rimelig chokeret over, at nogen kan finde på sådan noget i 2009.

    0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.