I søgen efter ….

Som jeg fortalte for snart noget siden, har jeg kontaktet en professionel til at prøve at finde min biologiske far. I sidste uge skrev jeg til hende, for at høre, om der var nogen fremgang. Desværre viste det sig, at der var gået koks i mail kommunikationen, og hun var ikke gået igang!

Så fulgte sending af mails igen og sidst skrev hun, om jeg ville kontakte hende pr. telefon. Det gjorde jeg selvfølgelig. Desværre mistænker hun, at den fødselsdato, jeg har på min biologiske far ikke er korrekt.

Der er to mænd født på den dato, og de er begge hvide som sne. Så det hænger ikke sammen. Den ene var hun helt 300% på, og den anden ville hun så tjekke igen og løber vi panden imod en mur der, er der vist ikke meget at gøre. Han hedder Robert Jones. Prøv at forestille jer, hvor mange der er af dem – også selvom vi indskrænker søgningen til militæret. Men hun vender tilbage, og kan det ikke lykkes skal det så være sådan.

0 thoughts on “I søgen efter ….