Lidt af hvert

Med fare for, at det her indlæg bliver lidt rodet kaster jeg mig udi det :). Dagen igår var ikke noget sådan at prale med, men jeg er heldigvis aldrig i dårligt humør ret længe ad gangen, og idag er jeg tilbage med mit vanlige gode humør – heldigvis! Jeg har prøvet det modsatte, så det er måske derfor jeg ikke lader, hvad der egentlig er småtting, gå mig på ret længe.

Hvad der også hjalp på humøret imorges var en tur på vægten. Tallet der var væsentlig mindre end ventet, så det var en skøn start på dagen. Et smut i stalden og nussen om de firbenede, hjælper altid og således også idag, udover det var dejligt at se pigerne. Dog mangler jeg Cathrine ganske skrækkeligt 🙁 Lige nu ønsker jeg mig en millionfond til bevarelse af Cat på Enghavelyst!!! Desværre har jeg ikke en sådan. Men øv, hvor hun mangler! Håber hende og Juan får det super i Sverige, for der skal dælme noget til at kompenserer for hendes fravær her!

Jeg har været helt vildt effektiv på det sidste. “Praktisk gris” og en masse hængepartier er blevet ordnet. Idag var jeg et smut forbi lægen og fik ham til lige at tjekke, at min højre fod, overlever trods det at den stadig er temmelig blå, meget øm, let hævet og lettere hærget at se til, til trods for at Finish’s stunt var 26. oktober. Alt var som forventet sagde den gode Dr. Jan, så ingen grund til bekymring. Og kuren er som jeg allerede gør. Let massage og Voltaren gel. Men rart lige at få bekræftet, at intet mere seriøst var igang. Jeg fik bestilt lidt til husapoteket også og så var det ligesom det. Sjovt nok altid hyggeligt at besøge doktoren – ikke mange der kan sige det, men jeg kan altså!

Ellers har jeg fået oploadet en del fotos, bl.a. fra Julefrokosten og så har jeg som det ses også fået skrevet her og de fotos har jeg næsten også allesammen fået uploadet. Der skal turbo på den del. Der er masser at se til på den front, men mit hoved samarbejder stadig ikke og har været meget lidt tilbøjelig til det siden den H1N1 vaccine, som jeg stadig er sådan “lidt underlig” af. Det talte jeg selvfølgelig også med doktoren om, men han mente, at når det ikke var mere, end jeg kan fungerer, så skal jeg bestemt have 2. omgang for ellers er jeg ikke dækket og jeg har to kroniske lungetilstande, så….. okay – godt så! Det gør vi – det er den 27. Og inden jeg var helt hjemme skulle jeg selvfølgelig også lige ned og sætte mine kryds – ja jeg har bilen, ellers havde jeg aldrig fået gjort alt det 🙂

Vel hjemme igen har jeg allieret mig med sofaen, og bare slappet af. Det bliver ikke til meget mere idag, for imorgen skal jeg også på farten. Men det hører I om, når det kommer så langt. Nu vil jeg ind og slappe videre af.

0