Nej, nej og atter nej

Kat Von D celebrity profile

Jeg hader tatoveringer af et godt ord! Kan ikke fordrage dem. Hverken på mænd og da slet, slet ikke på piger. Jeg synes, det er skamfering af noget, der er perfekt som det er. Og at se tatoveringer på en ung pige, kan måske gå an, men hvor smart er det lige, når man når en vis alder – det gælder så iøvrigt også mænd. Og så vil jeg så foretrække uden til enhver alder, men det er noget helt andet.

En der bestemt ikke kan sige at være diskret i sine tatoveringer, er Kat von D fra L.A. Ink, som jeg ikke ser selvfølgelig, men jeg jo dårligt kan undgå trailere for.

For mig tydeligt, at Kat under alle tegneserierne, er en smuk pige, men man kan jo ikke se hende for tatoveringer. Nej, jeg kan ikke lide det og kommer heller aldrig til det og synes faktisk det er skammeligt, at promoverer det i den grad, som det bliver for tiden. Men et er sikkert, er man først skamferet i den grad er det ihvertfald for sent at fortryde. Gad vide om danske mænd virkelig synes, det er sexet og pænt med sådan en tatoveret dame – nogen gør jo nok, men jeg kender da heldigvis også mange, er i den grad gerne er fri!

0 thoughts on “Nej, nej og atter nej

 1. Catarina og Holme – Hvis du havde klikket på linkene, kunne du læse lidt om, hvem Cat von D er. Hun har sin egen tatovørsalon i L.A. og er med i en udsendelse, der handler om tatovører og den hedder L.A. Ink.

  Jeg synes, det er ganske afskyeligt. Og så er jeg sådan set ligeglad med, at om det er yngre eller ældre. Men det bliver da bestemt ikke kønnere med tiden. Een tatovering er en ting, men at være overbroderet i den her grad, er vedderstyggeligt. Forestil dig hende som 60-årig! Og hvor går grænsen så? Nej jeg bryder mig bestemt ikke om det.

  Holme: Den grænse er åbnebart anderledes end min. Jeg synes det er ligemeget om det er det ene eller det andet. Uanset foretrækker jeg ingen tatoveringer og underlige piercinger. Sjovt nok havde jeg forestillet mig, at du bestemt ikke kunne lide. Men der kan man se 🙂

 2. Jeg synes det kan være ganske pænt, hvis det er lavet med omtanke og ikke overdrevet på den måde som hende på billedet (som jeg heller ikke aner hvem er) har gjort det.
  Men hvis hun godt kan lide det, så er hun naturligvis fri til at gøre som hun vil.

  Hvad angår alderdom, så kan jeg ikke se hvorfor en tatovering skulle være specielt skæmmende på et ældre menneske, og da slet ikke hvis den fortæller en historie fra ungdommen.

 3. Nu ved jeg ikke hvem Kat von D eller hvad L.A. Ink, men jeg gir’ dig ret, det pynter hverken på kvinder eller mænd og jeg ønsker da heller ikke af nogle af vores drenge får en tatovering og heldigvis har ingen af dem udtrykt ønske om nogen former for kropsudsmykning. 🙂