Mor til en morder

Det kan man ikke forestille sig, hvordan må være. Ganske skrækkeligt. Jeg så en dokumentar om netop det forleden. Ikke nok med, at hendes søn blev morder, han slog sin egen bror ihjel. Forestil dig det. Han havde dog ikke til hensigt, at slå ham ihjel og drabet var resultat af et skænderi, hvor broderen truede ham med en saks. Alt dette skal også ses i lyset af, at begge brødre havde levet i et underligt had/kærlighedsforhold længe og begge vandret lige akkurat på den forkerte side af loven. Hvorfor det endte sådan, er der ingen der forstår, men det gjorde det, og livet skal gå videre.

Drengenes mor er en sød og mildt kvinde, der har kontakt med sin yngste søn, som nu prøver at bygge et nye liv op, på trods af tragedien og skyldfølelsen.

Iaften kommer der kl. 23 i QTV en udsendelse om det samme, bare i DK. Det kunne nok være interessant nok at se også.