Solstråler af flere slags


Non omnis moriar, (lat.): Jeg skal ikke dø helt

Det har været en dejlig dag idag. Den har budt på solstråler af flere slags. Det startede i stalden, hvor vi fik besøg af Cathrine og hendes mand Juan. Det var skønt at se dem, når de nu var på visit her, efter deres flyt til Sverige. De kunne desværre ikke blive længe, men det var dejligt de kom.

Vi havde det hyggeligt og gættede quiz, som vi skulle have kigget til Julefrokost, men det blev bremset af tekniske vanskeligheder. Det var dælme meget sværere end forventet at gætte, hvilken øren der hørte til hvilken hest.

Da dagen der var slut, tog jeg hjem kun lige for at vende og gribe kameraet og gå en tur over på Odrup Kirkegård, som jeg holder så meget af. Vejret var pragfuldt. Der var flere nye motiver igen idag og der skulle jo testes, for her har det nye kamera heller ikke været med før.

Siden har jeg hygget her, og det har jeg hele tre dage til. Det trænger jeg til. Har masser af ting, der skal laves her, udover at jeg trænger til at slappe lidt af. Foreløbig vil jeg ønske jer en god weekend!

0 thoughts on “Solstråler af flere slags

  1. Holme – Jeg føler egentlig ikke, at de døde ligger der. Jo deres jordiske rester, men det er mere for vores skyld gravene er der, end deres. Ingen kunne bevæge sig og tage de fotos med større respekt og kærlighed om du vil, end jeg gør og jeg er sikker på det er okay med dem. Men alle skal helt sikkert gøre, som de føler, er rigtigt.

    Der har på min gamle blog været lidt snak om, hvorvidt det er iorden, og der var nogen ganske få, der var direkte imod det, men størstedelen syntes det var fint.

    Jeg elsker fotos til enhver tid og det at se det selv er jo ikke det samme som, at se det gennem “dine øjne” så at sige.

  2. Jeg er ikke så meget for at tage billeder på kirkegårde. Gravfreden og den slags. Ikke at jeg er noget mod at du og andre ser anderledes på det.
    Desuden er det jo heller ikke det samme som at være der selv 🙂

  3. Holme – Det glæder mig 🙂 Det var da mit håb, at andre via mine fotos også kunne finde glæden ved de smulle åndehuller kirkegårde jo er og ikke mindst de smukke gamle og nye gravsteder. Det er nemlig hyggeligt at gå rundt der i ro og fred. Så vil jeg gerne se nogen fotos fra Nordre Kirkegård i Århus!

  4. Jeg er begyndt at forstå din fascination af kirkegårde, Deb. Hver dag på vej til specialekontoret går jeg gennem Nordre Kirkegård i Århus og det er en rigtig hyggelig tur. Nogle gange læser jeg til klokken 23-24 inden jeg går samme tur hjem igen. Man mister hurtigt den barnlige skræk for kirkegårde og lærer at nye stilheden og freden 🙂