Update på søgning

Jeg har fået en mail fra min Private Investegator, der skulle finde oplysninger vedrørende min biologiske far. Hvis vi går ud fra (det er vi næsten nødt til), at fødselsdatoen er rigtig, er der kun to personer i USA, der hedder Robert Jones, og er født den dag.

 

Som jeg skrev forleden, er den ene hvid som sne, og den anden er usikker. Så nu betaler jeg så et mindre beløb og får alle oplysninger på ham, som det evt. kan være og adresser på, hvor jeg kan få hans dåbsattest, hvoraf hans race og familieforhold vil fremgå. Begge Robert Jones er afgået ved døden. Der er selvfølgelig også risiko for, at det ikke er ham, men det er så chancen jeg er nødt til at tage. Så har jeg forsøgt. Lykkes dette ikke, opgiver jeg at søge mere efter min biologiske far tror jeg. Men lad os nu se, hvad der sker.

0

0 thoughts on “Update på søgning

 1. Marina – Jamen det er da spændende. Men jeg regner ikke med noget, for der er jo stadig den mulighed, at det er “a wild goosechase”. Jeg skrev først til en Ariel Bruce, men hun sendte mig så videre til Sheri Kalt, som hun hedder. Hun skulle kunne klare det. Den investigator Ariel Bruce plejer at bruge i USA er holdt op, og derfor sendte hun mig videre. Vi kan helt sikkert mødes – måske du har nogen tips på den tyske side?

 2. Hold da op hvor er det spændende. hvem er det du har sat på sagen???? Jeg er nysgerrig 🙂
  Jeg krydser alt hvad jeg krydse kan og vil håbe du vil smide en mail med nogle oplysninger om metode som jeg måske kan profitere af 🙂 ?
  Jeg ønsker dig al mulig held og håber vi en dag vil mødes og udveksle 🙂

  knus
  Marina

 3. Eva – Det er nemlig spændende. Men jeg holder nu meget igen, for det er jo en stor mulighed også, at det slet ikke er ham. Men vi må se og tak for dine gode ønsker. Du har helt ret, hellere vide end ikke! Knus fra mig

 4. neeeeej hvor er det spændende trods alt…. selvom begge desværre ikke er her mere…. fuldstændig som for min søn Mathias….. men alligevel, visheden er bedre end den frygtelige usikkerhed….. held og lykke med det, søde pige!