Æble/porre pasta med stegt flæsk

Var min aftensmad idag. Et løg, ½ æble, 2 porrer og en anelse grøn peber (kan undlades) blev svites i karry og ingefær og en rest kogte pasta tilsat til sidst. Bemærk æble og de andre ting skal være meget mørt. Smag til med salt og evt. peber.

Imens steger 2 stk flæsk på en pande for sig selv. Pastaen puttes på tallerknen og flæsket lægges ovenpå. Bon Appetit. Smagte dejligt skal jeg hilse og sige!

2 thoughts on “Æble/porre pasta med stegt flæsk

    • Tak skal du have! Beklager det med foto, men det kommer sig af, jeg på et tidspunkt, blev hacket 2 gange lige efter hinanden, og derved mistede en del materiale. Jeg har heldigvis de fleste ting liggende sikkert, men umiddelbart kan jeg ikke lige finde dette foto. Ellers prøver jeg at genindsætte efterhånden, men som du kan regne ud, noget af et job. Men der er mange andre opskrifter på bloggen med foto, som du kan kigge på også.

Der er lukket for kommentarer.