Assistens Kirkegård idag

Som skrevet stod, drog jeg afsted til Assistens Kirkegård idag. Den var fantastisk. Lige noget for mig og med uanede motivmuligheder. Jeg blev træt længe før, jeg egentlig blev “mæt”, og den er monsterstor. Uanset om jeg var løbet træt eller ej, kunne jeg under ingen omstændigheder have nået bare halvdelen idag.

Der er et utal af kendte hoveder, der ligger her. Jeg mødte da også nogen af dem H.C. Andersen, Gyldendal (stifter af Gyldendals Forlag), Berling (Berlingske Tidende), Henry Herup (Maler) – det er sådan dem jeg lige husker. Men det var ikke det, jeg gik mest efter idag. Der lod jeg mig bare drive omkring og lod lysten og intutionen drive værket, og fotograferede, lige det jeg “faldt over” og tro mig, der er tonsvis af smukke gravsteder og rigtig, rigtig gamle er de mange af dem. Jeg var lige i mit es. Efterfølgende gik næsten hele vejen til Nørreport, for busserne var så proppet at jeg fik klaustrofobi, bare af at kigge ind i dem. Så motion det fik jeg!

Der er følgeligt mange flere fotos end ovenstående. Jeg giver en melding, når alle fra både her og Ordrup er uploadet til Flickr.

0