Dansende/Dancing Donny

I Staterne hedder “Vild med Dans” – “Dancing with the stars” – og en gammel favorit af min, faktisk helt fra da jeg var teenager, er også med på den. Donny Osmond! Han gør det fabelagtigt, som her i Charleston og er nu i finalen. Jeg hepper på ham. Se ham danse nedenfor og bliv i godt humør. Han er helt sikkert en fantastisk preformer og danse kan han også. Go, Donny go!

In English:

In the States the Danish “Vild med Dans” is called Dancing with the stars – and an old favourite of mine from way back when I was a teenager is dancing too. Donny Osmond. He is doing a great job as here in the Charleston and is now in the finals. I’m cheering him on. See him danse and feel your mood going up. He is most certainly a great preformer and he can dance too. Go Donnny go!

0

0 thoughts on “Dansende/Dancing Donny

  1. Pingback: Han vandt/He won! « Deborah's Food and something

  2. Deborah du har ret. Donny er meget entertaining. Dancing with the stars er “must see tv” hver mandag fra 8 til 10 pm. For mig er den bedste danser/entertainer Maya – she is also candy for the eyes :-]