Fandens osse!

Bedst som jeg er kommet godt igang med at motionerer så meget jeg overhovedet orker, sker der det, der ikke skulle ske. Udover at jeg har nogen hofter, der gør livet ret besværligt den vej rundt har mit ene knæ nu også nedlagt en protest og strejker og knirker og knager i en grad, så alle tanker på motion lige nu er udelukket. Hvis det så bare knagede, men det gør i samarbejde med hofterne hamrende ondt.

Den højre hofte har altid været værst og smerterne kan brede sig rundt til højre balle, og hele vejen ned i benet. Det gør det så idag, oveni at knæet gør vildt ondt. Dertil kommer den her fod, som stadig er noget fortrampet fra Finish’ lille stunt, og den gør også stadig ondt. Så generelt kan man vel sige, at min højre side langt fra er til pænt brug lige nu 🙁

0 thoughts on “Fandens osse!

  1. Mamas Universe – Jeg havde det bedre – indtil jeg fik løftet på noget, og min ryg gik i selvsving. Dejligt du kom herover og blogge. Det bliver godt. Der er bare lige nogen ting, du skal vide, men det kommer.

    Også knus til dig

  2. Jeg håber du har det lidt bedre i dag?
    Dejlige fotos fra Assistentens kirkegård!
    Vil lige takke dig igen, for at opfordre mig til at blogge “her”. Tror det bliver godt, når jeg kommer igang :o).

    Knus til dig!