Juleindkøb?

Har du plads til mere Julepynt? Jeg har ikke – desværre var jeg lige ved at sige. For jeg elsker nisser. Jeg fandt dette website som faktisk var en reklame på Facebook. Jeg klikker ellers aldrig på deres links, men dette gjorde jeg, og det var ovensiddende Jule/nisselandskab, der fik mig til det. Sitet hedder Santashop.dk og der kunne man nok gå amok, hvis der ellers var plads 🙂 Måske du har plads og lyst! Kigge kan man da altid.

0 thoughts on “Juleindkøb?

  1. Pernille – Dejligt du kom forbi og lagde en hilsen. Jeg håber det er okay, jeg brugte foto, når jeg reklamerede for dig. Ellers tager jeg aldrig bare fotos.
    Det er da mange ting, vi har til fælles så. Jeg håber, du vil blive ved at kigge forbi, når røgen har lagt sig lidt ovenpå Juleræset.

  2. Glæder mig, at min annonce og juleby kunne tiltrække sig din opmærksomhed. Som dig er jeg også interesseret i fotos og tager selv mine produktfotos.
    Har selv haft hest, er i fyrrene, elsker clematis’er og mine katte.
    Knokler i øjeblikket som en gal med at sende julepynt ud af huset, så hvis nogen ser røgen i Svenstrup, så kommer den herfra.

  3. Arj det er bare kært! Jeg elsker jul, julepynt osv, og selv om jeg ikke har så mange år på bagen som samler, så har jeg alligevel en flyttekasse fyldt med julepynt. Det er helt sikkert noget jeg har arvet fra min mor det med at være glad for pynt. Men det er jo bare så hyggeligt 😀