På høje tid

Som altid har jeg siddet her ALT for meget og ideen om at slappe af idag, har godt nok ikke holdt vand. Jeg har da også udrettet ret så meget. Bl.a. fået uploadet de sidste Kirkegårdsfotos – så er det gjort, udover at jeg også fik lavet pie.

Vi taler ikke om, hvor mange løbsdage og andet, der ligger for så får jeg stress eller noget….. 🙂 Nå, men der sker da fremskridt, men der er også Julekortene, der skal skrives, bannere der skal laves og, og, og….Dyb indånding og NU skal jeg slappe af.

Knæ med flere har teet sig godt idag. Dermed ment, at jeg ikke har haft så ondt. Det vil sige indtil jeg fik løftet på noget her sidst på dagen og så sagde ryggen fra. Det er dælme ikke sådan at styre – selvfølgelig også i højre side. Kryds lige for, det går over til imorgen. Og NU skal jeg ind og slappe af – det er på høje tid!

1 thought on “På høje tid

  1. Orv… skriver du stadig julekort… i hånden? Hvor hyggeligt – det er efterhånden en mode der er gået af mode 😉 Jeg gider ikke skrive dem, når jeg ikke får nogen retur – så forsvinder tanken ligesom lidt…

    Håber at nattesøvn osv. hjalp på både knæ og ryg…

    Jeg skal bruge min arbejdsdag på vedtægter *gaaaaab*

    Vi snaks. Kh Suz

Der er lukket for kommentarer.