Cookstr – Kokkenes opskrifter/The cooks’ recipes

Kan du læse engelsk, og vil du have adgang til nogen af de kendte kokkes opskrifter, er der her to sites, hvor du finder masser. Den ene har jeg kendt til længe, og den anden har jeg lige fundet, fordi jeg “faldt over” denne artikel, som endda er fra sidste år, der fortæller om Cookstr, hvor stjernekokke som Nigella Lawson, Anthony Bordain og Jamie Oliver lægger deres opskrifter ud. Man kan søge på den kok hvis opskrifter man ønsker eller efter sværhedsgrad, sæsson, tilberedningstid og meget mere. Hvis du har problemer med de udenbys mål, kan du omregne lige her.

Et andet site med også masser af opskrifter fra mindst lige så mange kokke er BBC’s Food site. Her finder du udover også Jamie Oliver og Nigella – bl.a. Ainsley Harriot, Anthony Worrall Thompson og Gordon Ramsay for nu bare lige at nævne et par stykker. Et dejligt site, jeg har brugt ofte. Kig forbi og bliv inspireret.

In English:

If you want access to some of the famous chef’s recipes, there are two sites, where you find plenty. One of them I’ve known for a long time and the other I’ve just found stupling upon an article in a Danish newspaper that’s from last year, that is about Cookstr, where famous chefs like Nigella Lawson, Anthony Bordain og Jamie Oliver is sharing their recipes. It’s possible to search on the chef you want or level, seasson, preparation time and much more.

another site that also has a lot of recipes from just as many chefts is BBC’s Food site. Here you’ll find Anisley Harriot, Anthony Worrall Thompson og Gordon Ramsay, as well as Nigella Lawson and Jamie Oliver just to mention a few.. A lovely site, I have used often. Have a look and get inspired.