Indkøb med kø

Jeg var tidligt oppe idag. Jeg vil ikke ligefrem sige, at jeg springer ud af sengen for tiden, men op det kommer jeg da. Far skulle komme med bilen, så jeg kunne komme ud i ALDI i Søborg og hente en ekstern hardisk de havde på bud derude – i alle ALDI selvfølgelig, men den og så den på Østerbro er nærmest og her er det til at parkerer, hvilket jo er væsentlig, når man nu er kørende.

Det var godt, jeg kom præcis kl. 9.00, der var allerede kø. Jeg tænkte, at nu kunne det lige passe, der ikke var flere harddiske, når jeg nåede op til kassen. Men så lang var køen nu heller ikke og jeg fik min 1 TB harddisk til 599,- kr. Dejligt, så har jeg ekstra plads til alle mine fotos. Jeg har en anden harddisk også og der er det så meningen alt det andet kan ligge. Som jeg siger, der er nok projekter til vinteren.

På vejen hjem var jeg lige i den gode Fakta og handle et par småting, som jeg skulle bruge til den Korma, jeg skal lave til iaften. Sidste stop var min grønthandler heroppe for et par småting. Mere om det senere. Nu står den i den grad på rengøring og tilberedning af den her Korma.