Optiker Besværlig


Idag på vej hjem var jeg lige forbi min optiker, som jeg har haft lige siden jeg var barn. Det er mange år vi har kendt hinanden. Den slags er uvurderligt synes jeg. Han kender mig rigtig godt, men det til trods, mente han fornyeligt, at jeg skulle prøve nogen nye kontaktlinser.

Når man har kendt mig selv ikke ret længe, ved man også, at jeg den vej rundt er rigtig bøvlet. Jeg reagerer meget ofte helt anderledes end alle andre på medicin og den slags, og således også kontaktlinser. De her linser skulle være meget bedre og sundere for øjet end de gamle. De går ind og ændre stofskiftet i øjet. Ja det er muligt, men jeg tilbragte fra onsdag og weekenden med øjne, der føltes som om der var sand i dem helt udover mine øjne kløede som vanvittige. Det blev da lidt bedre med følelsen af sand over dagene, men til gengæld blev kløen værre.

Som den gode patient jeg er, lovede jeg ham, at give dem en chance, men det der kunne jeg se, det gik skisme ikke. Jeg skulle så melde tilbage, og det gjorde jeg så idag. Han var lidt ked af det ikke duer, men respekterer selvfølgelig, når jeg siger, det ikke duer. Og når de generer mig så meget så skal jeg selvfølgelig ikke, så nu bestiller han de sædvanlige linser til mig. Fremskridt er godt, men ikke altid 🙂