Spænding i topklasse 1. søndag i Advent

Jeg har ikke læst bøgerne, og jeg har ikke set filmene. Jeg havde jo hørt meget om de begge dele, men normalt siger svenske krimier mig ikke noget. Der er den igen, den med generaliseringer – det duer ikke *S* – Jeg giver mig HELT og aldeles. Jeg er hooked, og skal læse og se film så jeg er helt grøn i hovedet nu. Kan slet ikke vente med at læse bøgerne og se flere film. Hold op hvor var “Mænd der hader kvinder” bare supergod. Noget af det bedste jeg har set. Underholdning i top fra start til slut. Så kan jeg lære det kan jeg. Jeg vil ikke skrive så meget om handling etc. for jeg er nok en af de få, der endnu ikke har set den. Jeg vil dog sige så meget:

Er du som jeg en “dinosaur” der ikke er nået så langt, så SKYND dig at låne, så du kan se den

Nu har jeg ikke læst bøgerne, men eftersom de som regel overgår filmen, glæder jeg mig til at læse dem…. Således gik første søndag i Advent her på sofaen så dejligt. Nedenfor en lille teaser til efterfølgeren “Pigen der legede med ilden” som dog ikke har fået så gode anmeldelser som den første:

Links:

Mænd der hader kvinder på Wikipedia

Stieg Larsson Website