Sidste dag i november

Det må så være idag. Dagen er dedikeret til at få hentet det sidste Julepynt og få det op, jeg vil have op. Jeg har allerede besluttet, at jeg ikke gider for meget i år. Lysten vil ikke rigtig indfinde sig. Alt det her Anti-Julestemning indfandt sig, da min mor døde og er siden aldrig rigtig blevet det samme. Om det nogensinde gør, det ved jeg ikke. Så skal jeg lade jer det vide.

Lige nu sidder jeg også drikker kaffe og håber at “komme til live”. Jeg er slatten som en gammel karkklud lige p.t. og det er desværre ikke blevet bedre efter en weekend, hvor jeg dårligt har lavet andet end slappe af. Det må være den vaccine. Var lige kommet over første “skud”, så skulle jeg have et mere. Nå, det går lige, men dødtræt er jeg.

Det går ikke at drive den af mere. Jeg har ting, der skal gøres her inden Jul og i eftermiddag skal jeg med “Bilka-veninden” til – ja netop Bilka 🙂 Så sæt igang! Så må vi se, hvor god jeg har været, når dagen er slut. Til en start en to-do-liste! God dag til jer!

3 thoughts on “Sidste dag i november

  1. Dax2 – Tjah, det er ihvertfald ikke det samme mere, det er helt sikkert. Der ligger mere i det, men det er for langt og for personligt at komme ind på her.

    Det glæder mig, du referer til Laura. Vi fik læst bøgerne i skolen af min første klasselærer. Hun var en fatastisk. Jeg husker faktisk ikke episoden og heller ikke, at han drak. Men du har da ganske ret.

    Turen til Bilka var rigtig hyggelig omend jeg ikke var på toppen og stadig ikke er. Imorgen tager jeg et smut til Magasin med en anden veninde og kigger på Jul og spiser lidt mad og kigger på Nyhavn, hvis vejret og helbred vil. Det er længe siden, vi har set hinanden og du har helt ret samvær med gode venner, er guld værd.

  2. Vi er vist mange, som har eller har haft problemer med Julen. I “Det Lille Hus På Prærien” bogen fortæller Laura om en jul i snestorm, hvor farmand kom hjem med en pose bolsjer som julegave. Det var nok til at skabe lidt stemning, tror man, sådan som hun fortæller det, men virkeligheden var selvfølgelig ganske frygtelig med en far, der var ked af at han ikke tjente nok penge og ikke kunne lade være med at drikke.

    Den kommercielle Bilka Jul er jo heller ikke rigtig nogen modgift – men samvær med veninden og godt humør det er det, der skal til.

  3. Pingback: Mandagstema – Tradition « Deborah's Food and something

Der er lukket for kommentarer.