Mobilopfordring

Igår på min mobil:

Kommer du ik’ herned alene?

Knus …..

Normalt en sms, jeg ville være glad for at få, med de skjulte implikationer, der lå i den. Nu var der bare lige ved det, at jeg ikke anede, hvem sms’en var fra og ikke engang kender nogen ved det navn, der stod som afsender. Pokkers osse 😀 – Måtte jo så gøre opmærksom på, at det var forkert nummer, han havde sendt til. Det mente han ikke det var.

Så måtte jeg jo så “skære ud i pap”, og forklare alle årsager til, at jeg var HELT sikker på, at det var forkert nummer, og hørte så heller ikke mere fra ham.

Når det er sagt, modtager jeg gerne opfordringer til “slige ting” på min mobil – dog må du gerne vide, hvem jeg er og omvendt 😉

2 thoughts on “Mobilopfordring

  1. Darkmus – Velkommen til 🙂 Ja det er nu også første gang, jeg sådan helt uopfordret har fået sådan en. Men som sagt, det er nok lidt sjovere, hvis man er med på, hvem der er i den anden ende. Det gjorde ikke noget, men jeg blev lettere irriteret, da han ikke ville accepterer, at han var “gået forkert” i første omgang.

  2. Øv – hvorfor modtager jeg aldrig sådan nogle sms’er??? 😉

    Men okay – når man ikke kender vedkommende og omvendt, så er de måske slet ikke så fantastiske at få…

Der er lukket for kommentarer.