Onsdag lige midt i

Så er vi allerede over midten af ugen. Tiden flyver, og december er på sin 2. dag. Igår var der Banko, og jeg var med sidste år. Det var hyggeligt nok, ikke noget om det, men hovedet har svært ved at klare sådan en aften, med både tal og koncentration. Jeg var helt ødelagt flere dage efter sidste år.

Så jeg besluttede, at jeg ikke ville med i år. Det er for hårdt i forhold til udbyttet for mig. Uden nogen skal tage det personligt. For selskabet fejler selvfølgelig intet. Jeg vil bare hellere være sammen om noget andet. Det kom så også til at passe fint, for jeg har været noget underdrejet siden den vaccine i fredags (nr. 2). Det er jeg stadig, men vil prøve at se, om ikke, jeg kan hive mig op til, at tage på en lille bytur med en hesteveninde imorgen. Vi får se, nu tager vi en føler på helbred og vejret imorgen tidlig.

Dagen er gået her på computeren, med at lave sund mad (jeg holder stilen og points) og sove. Nu vil jeg gå ind på sofaen og måske få startet på et par Julekort, men iøvrigt skal jeg ikke for sent til at sove, hvis der skal være chance for den tur imorgen.