Brunch

Jeg var ikke sulten sådan lige imorges, og drak bare kaffen. Det gav mulighed for at slå morgemad og frokost sammen til en brunch. Jeg havde set den lækre morgenmadsburger, men istedet for at lave den, lavede jeg en Toast og puttede spejægget over den. Det var også superlækkert kan jeg hilse og berette.

2 skiver toast smurt med Látta
1 skive skinke i passende størrelse
2 skiver goudaost
1 æg spejlet først på den ene side og så lige vendt –
det sidste kan selvfølgelig undlades, hvis man foiretrækker

Ost og skinke lægges i toastbrødet – den Láttasmurte side udad – skinken i midten. Puttes i toaster, til du synes, den har nok. Ægget spejles og vendes lige på panden også. Toasten skæres igennem og spejlægget ovenpå. Serveres med tomatbåde.

0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.