Italiano – Den bedste pizza i mange år


Jeg vil gerne reklamerer for noget, jeg synes er godt. Og oplevelsen på Italiano, var helt bestemt rigtig god. Pizzaen var den bedste, jeg kan mindes at have fået. Jeg har muligvis fået en lige så god, men så er det en menneskealder siden. At det var en ægte italiensk restaurant, vi var på, var der ikke tvivl om. Ikke nok med at pizzaen var fremragende, så var atmosfæren bare helt som den skulle være – varm og hyggelig. Masser af ting og sager i loftet og dæmpet og dejlig belysning, og helt utrolig dejlig betjening af meget høflige tjenere. Jeg skal ihvertfald derind igen, det er sikkert. Og anbefaler således gerne.


Den dejlige pizza med kødsovs – min uden chili

1 thought on “Italiano – Den bedste pizza i mange år

  1. Pingback: Jul på Strøget « Deborah's Food and something

Der er lukket for kommentarer.