Idag…

Prøvede jeg lidt hendad Morgenmadsburgeren – En bøf, et stykke ristet toast, ristede løg, en smule ost (smeltet over bøffen), et spejlæg og tomater – uhm! Idag kun et stykke toast, og ingen fedtstof på brødet, men 1 tsk. olie til stegning! Prøv det 🙂

Og så lige en sidebemærkning – Har jeg sagt, jeg ELSKER mit kamera? Det er en fryd, at bruge og jo mere, jeg lærer det at kende, jo mere glad bliver jeg 🙂

5 thoughts on “Idag…

  1. Catarina – Ja jeg synes også, der er stor forskel på fotos. Til det bedre. Jeg har taget fejl og målt på 50D og ikke 500D, det er deraf fejlen opstår. Tak, det er jo så “en sjat” mere 🙂 – Jeg kunne heller ikke få det til at stemme, at han skulle nævne så lille en forskel. Pinligt!

  2. Man kan tydeligt se forskel på dine billeder fra det kompakte kamera og til det nye. Farverne er mere klare og ikke så støvede. 🙂

    Lars D500 vejer altså kun 480g så forskellen er ikke 10g, men 260g. 🙂

  3. Lars – Velkommen hyggeligt med en hilsen 🙂 – Ja du skulle prøve, det er lige sagen med sådan en morgenmads/brunchburger!

    Med hensyn til kameraet, så var det efter råd fra en fotografven, at valget faldt på 40D, dels fordi det var billigere, da det var en udgået model og så fordi det er et virkelig godt kamera. 40D vejer 740g og 50D er 730g, så det er altså kun 10 grams forskel. Det med vægten var også vigtigt for mig, hvorfor jeg heller aldrig overvejede de helt tunge modeller. Jeg tror sådan set heller ikke, fotos bliver bedre af det et sted, men vigtigst er, at vi begge er glade for vores kamera.

  4. Lissom mundvandet løber når jeg ser Mortens burger, så løber det igen nu… måske jeg snart skulle prøve at få lavet mig en ordenlig morgenmadsburger selv.

    Jeg var selv tæt på at købe et 40D i juni, men bestemte mig for et 500D istedet. Jeg har efterhånden taget 4000 billeder med det, og jeg bliver stadig gladere for kameraet. 40D er bygget bedre, det er tydeligt, når man står med det, men jeg synes også det er lige i overkanten rent størrelsesmæssigt.

Der er lukket for kommentarer.