Reminder og en nyhed

Det er ikke for tidligt, at komme igang med Juleposten –

Posten til Danmark, skal leveres senest den 18. december!

For lande udenfor EU er det 8. december, For lande i EU, samt Norge, Island og Schweiz er det 16. december og for lande i det øvrige Europa er det 14. december, så ikke et sekund for tidligt, at få begyndt at skrive. For frister for pakker og B-post m.m. se her.

Iøvrigt har Post Danmark lavet en blog (jeg kan så se, at det ikke er en nyhed, men for mig er det, da jeg først har opdaget idag *S*), hvor du kan komme med kommentarer og meninger omkring posten. Benyt dig af det og gå i dialog. Nyhed eller ej, en mulighed der godt tåler at blive remindet om også. God Julekortskrivning! Husk, at kan du godt selv lide at få en hilsen ind af døren, må du også selv til kuglepennen!