Avs!

Det har det gjort idag. Er igen ude i det samme som for et par uger siden, med en helt låst ryg, smertende hofter, og ondt i knæet også. Idag gjorde jeg noget ved det. Jeg tog til lægen. Jeg skulle over og hente mine kontaktlinser og lægen ligger ved siden af. Iøvrigt havde jeg som jeg mistænkte jeg, at jeg havde taget fejl og aftalen med optikeren først var imorgen. Det var imorgen! Han var der slet ikke, men jeg fik linserne, og vil han så se mine øjne (han har lige set), så skal jeg derover igen.

Lægen kiggede på mit knæ og lyttede til beskrivelsen af min ryg. Fik et fint ark med øvelser, jeg skal lave for at udspænde den. Knæet skal have voltaren gel og ellers ikke overanstrenges, men gå må jeg gerne, hvis jeg kan. Lige nu har den nu stået mest på smertestillende, men jeg skal have lavet lidt øvelser om lidt. Om jeg kommer i stalden imorgen ved jeg ikke, men lige p.t. tvivler jeg stærkt på det. Men jeg har da også masser, jeg skal have lavet her.