Mandag morgen

Udenfor er det HELT vildt tåget. Man kan helt bogstaveligt ikke se en hånd for sig. Det animerer kun til indehygge, men desværre skal jeg ud idag. Jeg har en aftale med min Optiker. Jeg skal over og hente nye linser. Som jeg fortalte for lidt tid siden, prøvede vi nogen nye kontaktlinser, fordi de angiveligt skulle være bedre. Meget muligt, men det virkede ikke med mig. Sådan er jeg så besværlig 😉 Så jeg skal over og have nogen af den sædvanlige slags.

Ryggen plager mig stadig, og oveni ter mit højre knæ sig også igen. Det er den rene elendighed. Som det vides, har jeg konstante smerter i hofterne også, så det er så muntert. Jeg vil prøve at ringe og høre, om der er en tid hos lægen og ellers kan jeg sætte mig og vente. Det er nemlig lige ved siden af. Så kan jeg høre, hvad han siger til det her knæ, for det har også drillet nogen uger nu.

Jeg kan ikke engang låne bilen for at skåne mig, for den er på værksted. Forleden havde bremserne blokeret fuldstændig og kunne ikke rokkes. Tænk om det var sket på motorvejen. Gyyys! Så det skal selvfølgelig laves. Nå, når galt skal være, har jeg ikke langt til stationen kan man roligt sige, og vejen jeg skal gå, når jeg kommer frem er altså overskueligt trods alt, så jeg må ikke klage.