Rygbesparende arbejde

Det er, hvad dagen er bedrevet med. Umiddelbart skulle man tro, at det at sidde ret op og ned, var dårligt for ryggen. Men nej, det er det ikke. Jo mere lige op og ned, jo bedre. Var til lægen igår, og fik en fin planche med øvelser og ting, der er godt for den her dumme ryg. Og dog – den dumme her er sådan set mig, for jeg gør jo ting, jeg udemærket ved, jeg ikke skal. Når jeg så (for jeg kommer jo nok til det igen), gør noget, jeg ikke skal, så skal jeg forebygge, at skaden når et omfang som dennegang med de fine øvelseer, den gode doktor stak mig i hånden. Problemet med dem er bare, at jeg plejer at få mere ondt af den slags øvelser. Men fred med det, jeg prøver igen og virker det ikke, så klager jeg min nød.

Derudover har jeg (igen – I know) planer om, at starte på at svømme en gang i ugen. Jeg gjorde det, da jeg boede i Nakskov, og det var rigtig dejligt. Problemet her er, at finde et sted med fred og ro. I svømmehallen i Nakskov var der en dag kun for pensionister og efterlønnere. Det var SKØNT og noget så fredeligt. Jeg orker ikke hober af skrigende unger – beklager, men det gør jeg altså ikke. Så nu må jeg se, hvad jeg kan finde.

Det rygbesparende arbejde, er lagt her på bloggen. Den har fået nyt Julebanner og så har den fået en side om Fotografering også. Jeg mangler meget endnu, men det tager simpelthen så lang tid. Så det må kommer som jeg bliver inspireret til og har tiden til.

De sidste Julegaver er også handlet idag. Nevøernes Julegaver skulle i hus. Det var så let, for de kunne købes online et sted, så det var dejligt – så er alt købt. Nu skal de sidste kort skrives, og gaverne pakkes ind, og så skal jeg lige smide det sidst pynt op. Ikke idag men de næste dage.

Sidst men ikke mindst, har jeg fået pakket min externe harddisk ud og overført alle mine fotos, der ligger på computeren til den, så forhåbentlig ånder den lettet op nu. Så mangler jeg bare at få dem ordnet, men lidt hver dag, så lykkes det vel. Men helt sikkert er det, at jeg skal være færdig til sæssonstart med alle mine online-projekter. Men for nu er jeg glad for det, jeg har nået idag.