ForbedringerDyrehaven i efteråsfarver

Der er forbedringer i rygsituationen. Men jeg holder mig på dydens smalle vej, så jeg ikke igen ødelægger det hele. Jeg skal være symptomfri, før jeg kaster mig ud i slige ting. Men bedring er der heldigvis.

Den energi, der således er vundet ved det, er blevet brugt konstruktivt her på oprydning. Det er altså uhyggeligt, hvad jeg kan samle sammen. Nå, men jeg har fået ryddet godt ud i det her idag. SKØNT! Og så har jeg fået skrevet ihvertfald halvdelen af mine Julekort og bestilt de nye selvklæbende frimærker online. Desværre skal jeg på posthuset for at hente boblekuvert og frimærke til en lille Julepakke, jeg skal have sendt til en god veninde. Pokkers. Jeg troede, jeg havde noget at putte den i, men den går ikke, jeg må til det. Men det kan jeg så gøre en af dagene. Jeg skal også lige have købt et par andre småting. Det bliver nok imorgen, det bliver gjort.

Imorgen eftermiddag kommer Bilka-veninden med “En Herman” til mig! Jeg kender et sted, hvor den kage vil være rigtig populær – yep i stalden. Men nu skal den så først sættes over. Jeg må hellere få købt de ingredienser, jeg skal bruge til den også imorgen. Nu skal jeg hvile hovedet, for hvad jeg vandt på ryggen, har jeg så “tabt på hovedet” om jeg så må sige.

1 thought on “Forbedringer

  1. Pingback: En dag i stalden « Deborah's Food and something

Der er lukket for kommentarer.