En dag i stalden


Et fra arkiverne (første serie med det nye kamera) – Cathrine Weilby på Royal Award (ham havde jeg også fat i idag. Ih Guder han er stor!!), og Susie Glennie på min elskede Finish First. Både Cat og Susie mangler jeg, ligesom jeg mangler min dejlige røde hest. En ud af tre er ikke godt nok i den sammenhæng. Det er kun Susie, jeg får tilbage igen. Iøvrigt har jeg hørt fra hende idag og hun sender hilsen til alle. Finish har det heldigvis godt på landet, men det ændre altså ikke på, at jeg savner.

Jeg var i stalden idag. Efter en hel uges fravær på grund af ryggen. Er lige overrasket hver gang over, hvor dejligt det er at komme derned, men det er jo kun godt, at det føles sådan. Og jeg skal da love for, jeg blev kastet ud i det. Jeg passede nu på ryggen, omend den godt kan mærkes lidt nu igen.

Der var heste, der skulle ud og ind og vi startede med at have Mojito (kuglerne er røget, men der går jo lidt inden effekten viser sig) på fold. Det var ingen stor succes, for han er yderst kreativ den unge mand. Først røg der et bræt, som så blev sat på plads. Det kun for, at han 5 minutter efter kunne rive både det øverste og det nederste ned. Det var da godt, jeg stod derude så han ingen steder kunne løbe. Lille bandit er han. Så kom han på walker og hegnet repareret lidt senere af Søren. Jeg fik fornnøjelsen af at tage ham ind. Om man vil kalde det en fornøjelse, ved jeg snart ikke. Men der var lille sort hest over det hele og det gik stærkt. Jeg holdt fast, det bedste jeg har lært og det gik da efter omstændighederne godt. Nu hjalp det så heller ikke, at en af Søren Jensens heste gik på folden og var meget frisk, og der kom to lot hjem samtidig. Så kan de jo hidse hinanden noget så grueligt op og det skal jeg så hilse og sige, de gjorde. Men ind kom vi.

Derudover har jeg haft fornøjelsen af at børste Loquita og Escargot og senere fik vi besøg af Marlene, så hende hjalp jeg også. De to af “klienterne” var noget af en prøvelse, så jeg var godt træt til sidst. Iøvrigt faldt “Herman” i rigtig god jord. Men det regnede jeg nu også med. Da jeg fik min, fik jeg både en opstart og en færdig kage som min veninde havde bagt.

Jeg handlede lidt på vejen hjem og så fik jeg ellers et bad og et fodbad, en drink og noget frokost og så faldt jeg i søvn på sofaen. Nu har jeg selvfølgelig været vågen længe. Fik ikke meget aftensmad, for frokosten var rimelig solid, men har hygget med Crime Night på TV og computeren på skødet.

Weekendplanerne er lidt løse lige nu, men imorgen vil det vise sig, hvad der skal ske. Men sker der ikke noget på den sociale front gør det heller ikke noget. Jeg har stadig de sidste Julekort, der skal skrives, udover den sidste Julepynt, der stadig ikke er kommet op – og nåh ja, nævnte jeg rengøring? 😉 – Rigtig god weekend!

0