At komme til kort

IMG_6657opt2_Solnedgang

Er hvad jeg er kommet idag på mere end en måde. Jeg vågnede ved 7-tiden, og med det sammen kunne jeg mærke, at jeg var på gyngende grund helt bogstaveligt. Med andre ord, jeg var monstersvimmel. Hvorfor ved jeg ikke, men må igen ty til at tro, at det er de her åndssvage vaccinationer. Havde en aftale med mig selv om, at jeg skulle ud og gå en tur. Det er en del af den nye vægttabsplan og så håbede jeg, at den friske luft ville hjælpe. Guess what? Det gjorde det ikke.

Jeg havde en aftale med en veninde om, at vi skulle ringes ved, for vi havde talt om at mødes idag. Da jeg kom hjem fra gåtur lagde jeg mig bare på sofaen. Var rigtig sløj. Når nu jeg lå der, kunne jeg lige så godt se den film, jeg havde optaget. Den så jeg færdig, og så kæmpede jeg mig igennem min opvask. Det blev ikke til meget. Til sidst tog jeg mig sammen og satte mig og skrev næsten alle de sidste Julekort. Mangler kun et par stykker. Med Post Damarks efterhånden fuldstændige mangel på service bliver min lokale postkasse selvfølgelig ikke tømt før mandag. Men det er også tids nok. De er kommet i nu.

En sms til veninden afslørede at hun også stadig var dårlig (det startede igår), og eftersom jeg stadig sejler rundt blev al tanke på samvær idag droppet. Sofaen har været og er stadig min bedste ven og Garbo yder moralsk opbakning. Således blev det en lørdag, hvor jeg kom til kort…..

1 thought on “At komme til kort

  1. Pingback: Lys i mørket « Deborah's Food and something

Der er lukket for kommentarer.