Trusler på livet – En spøg?

Det kan da godt være Politiet synes, at det bare er en spøg! Men hvis det var dem selv, der var udsat for trusler på livet og pengeafpresning, så ville tonen nok have en anden lyd.

Hvornår er pengeafpresning og trusler på livet blevet en spøg??? Ja jeg spørger bare! Det er altså kun i Danmark, det forekommer. Helt ærligt, man kan da ikke sige, man tager den slags alvorligt og så samtidig kalde det en spøg. Det er kriminelt og derfor kan det under ingen omstændigheder være en spøg. Det er altså en ommer – medmindre Ekstrabladet har mistorstået noget! Hvad med dig – synes du, det er en spøg?

0

3 thoughts on “Trusler på livet – En spøg?

  1. Pingback: Flere trusler « Deborah's Food and something

  2. Anders Holm – Jeg ved ikke, hvad det skyldes, men jeg synes, det er tilladt lige at tænke sig om, før man taler – også selvom man er mindrebemidlet og sikkert prøver så godt man kan! For som du siger, den slags udtalelser duer altså ikke.

  3. Politiledelsen er heldigvis/desværre også bare mennesker… Det er ikke altid de for sagt det smarteste i medierne desværre… Nogengange bliver de bedste meninger til en slags damage-control i forhold til politiets manglende midler uden at de egentligt selv kan gøre noget ved det.

    En skam at det blot skal komme til sådanne udtalelser…

Der er lukket for kommentarer.