Dårlig søvn

En af mine skavanker eller følge af mine skavanker, er dårlig søvn. Min søvnkvalitet er ikke god og jeg sover for lidt og har nogengange problemer med at falde i søvn og har sådan uro indeni. Især hvis jeg kommer over et vist tidspunkt, er det svært for mig. Derudover ligger jeg så syg p.t, og har sovet i eftermiddag, så nu ligger jeg her klokken midt om natten og sover ikke. Nu har jeg taget en sovepille, så falder jeg i søvn snart tror jeg. Nu må jeg hellere lægge computeren væk, og slappe af i hoved og krop, og hjælpe bare en lille smule til selv. Godnat!

2 thoughts on “Dårlig søvn

  1. Mahalo – Du har ganske ret. Computeren er en god ting, hvis man ikke kan sove. Jeg er kommet i et dårligt mønster med at ligge for længe på sofaen og se fjernsyn, som også er en god kur 🙂

    God og nok søvn er så vigtigt for ens helbred. Når man sådan begynder at undersøge det nærmere, så er der desværre mange, der sover for lidt og for dårligt. En stress ting i mange tilfælde er jeg bange for.

  2. Jeg kender mennesker, der så let som at knipse med fingeren kan sove faktisk på kommando!

    Gid jeg havde den evne! Jeg tager godt nok ikke sovepiller, men ville bestemt ønske at jeg havde en lille pille at ty til, når det nogen gange virkelig behøves (at sove!)…

    Men mht. søvnløshed er computeren jo en god opfindelse: Jeg bliver siddende der, (hvis jeg ikke kan sove om natten), til jeg næsten dratter omkuld…;-)

Der er lukket for kommentarer.