Snebilleder

IMG_5496opt2_SneHer

IMG_5497opt2_SneHer

IMG_5498opt2_SneHer

IMG_8524opt2_Sne

IMG_8523opt2_sne

Ikke særlig opfindsom overskrift, men nogengange, kan lige ud af landevejen, være det bedste, og mest sigende. Mit helbred er ikke noget at tale om, så det vil jeg så lade være med. Til gengæld vil jeg gerne tale om fotos og det smukke snevejr. Egentlig skulle jeg jo have været sådan rigtig på tur og tage snefotos. Men med tingene som de er, så bliver det altså begrænset. Altså blev det først igår aftes ude fra altanen, hvor det stormede bravt (de fotos kommer senere på Flickr) og så igen imorges fra altanen, og en sjat, da jeg kæmpede mig ned i Superbest idag efter nogen nødvendigheder.

Ellers sker der ikke så meget igen. Jeg prøver at blive frisk, og det lykkes foreløbigt ikke særlig godt. Kryds fingre for, at jeg i det mindste er frisk nok til lidt aktivitet lørdag.