Julefrokost Chr. IV-tal

Vi har en tradition i familien, og det er, at min far hvert år giver frokost på Chr. IV-Tal på Christianshavn. Vi er blevet “fast inventar” og kender efterhånden indehaver og kokken rigtig godt. Det gør det jo bare endnu mere hyggeligt. Stemningen i restauranten er lige som jeg godt kan lide den, med masser af hyggelige detaljer med respekt for den gamle bygning, er stilen tilpasset med antikviteter og holdt i temat, som er Kongeligt 🙂 Rigtig hyggeligt. Stedet er velbesøgt, så har du planer, så bestil bord.

Jeg besluttede mig for en smørstegt fiskefilét og en pariserbøf. Fiskefilet’en var superlækker og smagte så englene sang. Alt er hjemmelavet og bare så vildt lækkert. Jeg havde bedt om min Pariserbøf medium, for jeg bryder mig ikke om helt rødt kød, og så er det sådan set ligemeget, hvad det er. Jo, hvis det er tatar, er det sådan, men det er en Pariserbøf jo ikke. Desværre var det idag et problem at præsterer en bøf, der var stegt, som jeg gerne ville have den. Første gang sendte jeg selv retur, og 2. gang kom kokken selv (ikke ham, der havde stegt, som jeg forstod det) og hentede og spurgte om han ikke skulle give den lidt mere. Det er altid ærgerligt, når man skal sende noget ud, men at skulle gøre det 2 gange, er altså i overkanten. Også fordi, da jeg endelig kunne spise min bøf, var de andre jo færdige. Det var lidt ærgerligt.

Til fik vi dejlig mørk øl, og speciel snaps. Alle deres varer også drikkevarer er nøje udvalgt. Normalt er der ikke noget at klage på, men bøffen der ikke var stegt, tæller ned. Synes det er fint med hjællp i køkkenet, men man skal altså sikre sig, at vedkommende kan noget så elementært som at stege en hakkebøf.


Den superlækre smørstegte rødspættefilét

1 thought on “Julefrokost Chr. IV-tal

  1. Pingback: Status « Deborah's Food and something

Der er lukket for kommentarer.