Fotografiskolen


For snart længe siden lovede jeg foto af mig selv og netop dette æselføl – “Smultron”. Det foto har jeg ikke fundet endnu. Til gengæld fandt jeg dette, som jeg synes, er helt vildt sødt – det er fra 1993

Nu var jeg jo ude i noget med en australsk digital fotografiside forleden. Nu har jeg fundet en anden rigtig god, som er norsk – Fotografiskolen. Tjek den ud, hvis du interesserer dig for fotografering. Efter min erfaring, kan det godt betale sig, at læse manualer for en specifik ting, for ofte er det slet ikke så kompliceret, som man forestiller sig og gør en stor forskel for ens fotos.

2 thoughts on “Fotografiskolen

  1. Shaz – Welcome! He is a she 🙂 She’s called “Smultron” that means “wild strawberry” in Schwedish. Thanks for the kind words about my blog and my photos 🙂 I hope you’ll visit often.

Der er lukket for kommentarer.