Glædelig Jul

Herfra holdes for en gangs skyld en lille pause. Det har dels med Julen at gøre, men også det faktum, at jeg helbredsmæssigt ikke har det godt p.t., og jeg er nødt til at holde fokus på at holde fast i mig selv og prøve at være positiv på trods. Det falder lidt tungt lige nu. Det ligger ikke sådan ellers lige for, at være negativ, men hvis jeg ikke passer på, så falder jeg i nu. Så derfor.

Hermed vil jeg ønske alle læsere, medbloggere og alle som kommer forbi en rigtig glædelig Jul og et godt og lykkebringende Nytår. Vi ses lige pludselig i Nytårsudgaven.

Mange Julehilsener

Deborah

5 thoughts on “Glædelig Jul

  1. Tusind tak alle for jeres Julehilsener. Håber godt nok snart, jeg får det bedre. Gider ikke det her mere. Men der er ikke så meget at gøre ved det, så jeg bliver her på min sofa. Holder relativt lav profil herinde foreløbig, selvom jeg har postet lidt idag.

Der er lukket for kommentarer.