Puha, at vælge….

https://deborah.dk/wp-content/uploads/2009/12/dansk-kriterium-2009-680opt.jpg
Per-Anders Gråberg på Gudesmukke Woodstar (USA) før Investment Banking Preb Race, hvor de fik en 2. plads

Det meste af dagen er gået med, at skulle vælge de her 3 fotos til fotokonkurrencen. Det er næsten umuligt, når man ingen fornemmelse har af, hvad de går efter, og emnet er lagt bredt op. Men nu har jeg sendt 3 afsted. Så må vi se. Og nej ovenstående er ikke et af dem, men det var med i “slutrunden”. Men jeg kan roligt sige, det næsten var umuligt at vælge. Til sidst tog jeg bare en beslutning og sendte de 3, jeg havde valgt, og opgav og væve mere i det, for det var lige til at få pip af.

Nu vil jeg hvile hovedet og nyde, at jeg har det nogenlunde godt idag faktisk. Så der er da håb om, at jeg er nogenlunde frisk til Julen.