De vilde løver/Into the pride


En af de søde løveunger i Zoo i København/One of the sweet cups in the Zoo in Copenhagen

Jeg har set nogen facinerende programmer her på det sidste. Into the pride (De vilde løver) på Animal Planet. De handler om Dave Salmoni, der bor sammen med en løveflok i 6 måneder for at prøve at ændre deres adfærd omkring mennesker. Ikke noget man normalt gør, men dette i forsøget på at redde dem fra aflivning, og også for at lære noget Dave lever af at afrette løver og andre store katte i fangenskab. “Into the Pride” bliver sendt hver søndag aften klokken 21, men også tidligere på dagen. Alle der kender mig, ved jeg er vild med de store katte og så ganske særligt løverne, så som regel ser jeg, hvis der er noget af den slags. Det her er virkelig nervepirrende for hver gang Dave forsøger at mindske afstanden mellem sig selv og løverne, er det vitteligt med livet som indsats. Det skal der ikke meget fantasi til at forestille sig. Især den ene hunløve giver store problemer, mens ungerne er fint samarbejdsvillige faktisk. Problemet er, at for at komme til dem, skal man forbi mor med søster “Cleo” og den store han “Brutus”. Kig selv, det er et dejligt program.

Du kan se hele afsnit af “Into the pride” lige her.

Dave er også på Twitter og Facebook.

In English:

I”ve been watching some facinating programmes recently. Into the pride on Animal Planet. They’re about Dave Salmoni, who lives with a lion pride for 6 months trying to change their behavior around people.Not somehing you’d normally do, but this is done trying to save them from being put down and also for Dave to learn something. Dave makes his living in big cat behavior in captivity. ‘Into the Pride” is sent every Sunday evening at 9 p.m. but also earlier in the day. Everyone who knows me know that I’m crazy about the big cats and especially the lions so I’d normally watch this kind of thing. It’s quite nerve recking as every time Dave tries to make less distance between him and the lions it’s with his life on the line. It dosen’t take much fantasy to imagine. Especially one of the females “Cleo” is giving Dave grieve, while the cups is very cooperative actually. The problem is, that getting to them means he has to pass mum with sister and the big male “Brutus”. Have a look, it’s a lovely programme.

You can watch full episodes here.

Dave is also on Twitter and Facebook.

1 thought on “De vilde løver/Into the pride

  1. Pingback: Mandagstema: Lille/stor « Deborah's Food and something

Der er lukket for kommentarer.