Message in a bottle – se den idag

Nu ligger jeg jo her og slapper af og prøver og få det bedre. Det betyder at fjernsynsprogrammet bliver studeret nøje. I morgenens gennemgang opdagede jeg, at en af mine favoritfilm kommer idag på TV3 PULS. Det er Message in a Bottle (1999), som har 2 af mine favoritter med nemlig Kevin Costner og Paul Newman. Det er ligeledes også en favoritfilm. Den er bare dejlig. Theresa Osborne (Robin Wright Penn) finder flaskeposten skrevet af Garret Blake (Kevin Costner) og bliver dybt berørt af den og vil finde ud af, hvor den kommer fra. Dette er en interessant rejse på mange planer, og jeg skal ikke afsløre mere end, at den egner sig strålende til en eftermiddag på sofaen. Paul Newman spiller faderen til Garret, som ønsker for sønnen, at han kommer videre efter hans hustru’s tragiske død.

Filmen bygger på en roman af Nicholas Sparks af samme navn, der tilbragte uger på bestseller listerne. Filmen strøg også til tops med det samme, da den kom ud.

Links:

Kevin Costner Official Website

Message in a bottle (filmens website, som indeholder trailer etc.)

Newman’s Own – Alt overskud af salg af disse organiske produkter går til velgørende formål.

Robin Wright Penn website

0