Fotokonkurrencen jeg lige gik glip af

Eftersom jeg jo selv elsker at fotograferer gravsteder, besluttede jeg, at jeg ville se, om der var andre, der har det ligesom jeg. Det viser sig, at det er der i høj grad. Faktisk fandt jeg en konkurrence udskrevet af Lonely Planet, der netop gik på Kirkegårdsfotos fra rundtom i verden. Eftersom den er afsluttet kan jeg ikke være med, men det ville jeg nu ellers gerne. Men I kan se alle bidragene her.

Links:

Lonely Planet Blog

Lonely Planet on Twitter

Lonely Planet on Facebook

Lonely Planet on Flickr

5 thoughts on “Fotokonkurrencen jeg lige gik glip af

  1. Tina- omme i London – Tusind tak og i lige måde. Og nej er stadig ikke på toppen, tak for gode ønsker, håber også det snart får en ende. Godt du kunne bruge link 🙂

  2. Anna Lyttiger – Bare lige en advarsel! Hvis du har dit liv kært og iøvrigt gerne vil godt ind i det nye år, så er det noget nær det eneste, du ikke må kalde mig Debbie! Jeg kan ikke fordrage det! Så ved du det 😉 – Jeg prøver at smide kommentarer igen, og er glad for du opdagede fejlen.

    Jeg har altid “kørt med” Canon, men er sikker på dit nye Nikon også er rigtig godt – fotos???

Der er lukket for kommentarer.