Mandagstema – Vinterland

Grundet sygdom, fik jeg ikke taget de vinterlandfotos jeg skulle, da sneen var her, men arkiver er en god ting, og heldigvis har jeg nogen, der sagtens kan genbruges, og der har set ligesådan ud i år, da vi havde sneen. Så her er de. Håber du kan lide dem. De er fra – hold nu fast marts 2008 og er Klampenborg Galopbane iklædt vintertøjet. Det er faktisk rigtig flot synes jeg, omend meget upraktisk i forhold til træning af heste.

Hvorfor fotos lige derfra. Jamen fordi det i regn, sne og sol er en stor del af mit liv og et sted, der altid er smukt uanset årstid og hvor jeg holder meget af at komme – også når der ikke er løb.

8 thoughts on “Mandagstema – Vinterland

  1. Donald – Tusind tak Donald, glæder mig, at du kan lide og jeg holder også meget af dem allesammen og samspillet med den blå, blå himmel. Banen er faktisk stor, men du har ret. Måden foto 2 er taget på, gør den endnu større.

    Rimkogeren – Tusind tak også til dig. Det er et dejligt sted, som jo selvfølgelig giver en masse associationer til mig, men at de også giver dig, er jo kun strålende.

    Linsky – Først og fremmest tak for “roserne” . Dernæst må jeg lige gøre opmærksom på forskellen mellem Trav og Galop. Travbanen ligger i Charlottenlund og meget langt fra så idylisk som Galopbanen. Dernæst er der forskellen på de to sportsgrene. I Trav er der en sulky bag hesten og gangarten er som navnet siger trav. I galop sidder Jockeyen på hesten og gangarten er galop, og Klampenborg Galopbane ligger i Klampenborg. Jeg har intet med trav at gøre, og har heller ingen lyst dertil, netop fordi det er to helt forskellige ting. Hestene er iøvrigt også forskellige 🙂 Men jeg kan varmt anbefale dig en tur på Galopbanen 🙂

    AnneKa – Tusind tak.

    Melusine – Se det er jo lige det, de ikke kan – galopperer når der er frost og sne. Banen fryser og der er huller i banen – ikke sundt for hesteben, men nu får vi ny bane og ny belægning, så er der håb forude.

  2. Ja, det er da flot! Det nederste billede er udtryksfuldt, så at sige, ingen totalisator den dag! Det midterste billede giver indtryk af at banen er *Meget* stor, og er meget smukt med den blå himmel over de sarte hvide farver 🙂

Der er lukket for kommentarer.