Flirting with forty (2008)

Jeg har faktisk altid godt kunnet lide Heather Locklear, omend hun jo langt fra har spillet nogen sympatiske roller, så har hun gjort dem godt. Derfor var jeg også meget glædeligt overrasket, da jeg faldt over “Flirting with forty (2008)” her i Julen.

Hun spiller den enlige mor Jackie med to små børn, der får en tur til Hawaii forærende af en veninde. Det er meningen de skal afsted sammen, men veninden Kristine (Vanessa Williams) bliver forhindret, og Jackie tager afsted alene. Vel ankommet, bliver hun antastet af en fyr, som hun bestemt ikke er interesseret i, og Kyle (Robert Buckley) kommer hende til undsætning. Hvordan skal jeg ikke afsløre, men bare sige, at de ihvertfald lærer hinanden at kende. Det er der så ikke noget usædvanligt i, udover at hun er 40 og han er 27. Noget hun tydeligvis – for ikke at tale om hendes venner (senere i forløbet), tænker langt mere over, end han nogensinde gør, og det giver nogen “kameler der lige skal sluges”. Men som det bliver sagt i filmen, hvis aldersfordelingen havde været modsat, var der ikke en sjæl, der havde sagt noget. Men uanset skildre denne film problematikken rigtig godt. Også reaktionen hos hendes veninder, der tydeligvis er jaloux på hendes nye bekendtskab.

Får du muligheden, så se den fordi det er en hyggelig og god lille film, og så ikke mindst, kan du savle over Rober Buckley som godt nok er dejlig – det synes jeg ihvertfald. Og er du mand – nåh ja så kan du da falde i staver over Heather, som trods “sin høje alder” faktisk ser hamrende godt du også!

Links:

Robert Buckley på Wikipedia

Heather Locklear på Wikipedia

Flirting with Forty på DVD på Laserdisken – udskommer i januar 2010

1 thought on “Flirting with forty (2008)

  1. Pingback: Flirting with Forty iaften! « Deborah's Food and something

Der er lukket for kommentarer.