Stille Nytår


Årets sidste solnedgang – faktisk flot synes jeg

Det var en meget fredelig Nytårsaften her. Og inden du spørger – jo jeg er skam stadig syg. Men derudover havde jeg nu en ret hyggelig aften. Jeg så fjensyn og spiste min kogte torsk. Saucen blev faktisk ikke så god som sidst, jeg lavede, men i det mindste ved jeg hvorfor, så jeg kan rette. Dennegang fulgte jeg faktisk en opskrift fremfor min egen hjemmegjorte version, og intet galt med opskriften, jeg skal bare tilpasse den lidt mere min smag (læs mindre citronsaft).

Det sidste jeg så himmelen inden fyrværkriet brød løs og himlen var helt mørk, var som ovenfor. Jeg var ude og prøve at tage lidt fyrværkeri, men det blev ikke til så meget. Og senere faldt jeg så i søvn,, og da jeg vågnede var der godt nok meget fyrværkeri, men jeg orkede ikke. Istedet iførte jeg mig Garbo, som for en gangs skyld fik lov at sove hos mig og ørerpropper og gik i seng og sov.. Det skal lige siges, jeg har en rigtig cool kat. Hun er slet ikke bange – Gudskelov for det.


Den kogte torsk

0