En ravnemor

Er hvad jeg er. Som jeg fortalte var jeg jo ikke sulten og derfor fik jeg sen frokost og morgenmad i et. Jeg hyggede mig gevaldigt, men var godt irriteret på Garbo, der var helt elektrisk og insisterede på at terrorisere mig helt vildt. Jeg skulle være klogere end at ignnorere hende, for hun er klog og hun laver aldrig ballade uden grund. Det VED jeg og alligevel blev jeg bare mere og mere irriteret på hende – INDTIL det gik op for mig, at jeg havde glemt at give hende mad. At jeg ikke er sulten skal jo ikke gå udover den stakkels kat! Dælme godt, hun kan gøre opmærksom på sig selv. At hun har energi til at lave sådan en ballade borger også for, at hun har det godt og er frisk – så på den led fint. Men spørg om jeg har en flov smag i munden…. Det er sørme godt, dyr ikke bærer nag (her indsættes rødmende smiley)!

0