Film, film og flere film

Som nævnt, så har jeg set rigtig mange film her i Julen efter også, fordi jeg har ligget syg. Jeg har nævnt Flirting with forty (2008), som var et hyggeligt bekendtskab. Derudover er der et par stykker mere, jeg vil skrive lidt om her. Ikke i mange vendinger, bare for at give en idé om dem, hvis du skulle støde på dem.

Stuart Little

Jeg har altid godt kunne lide tegnefilm og animationsfilm. Denne er en animationsfilm. Det er snart læænge siden, den første kom og så galt den sidste, men jeg har aldrig fået set nogen af dem. Jeg har altid synes, den lille mus Stuart, var noget af det kæreste, og efter at have set både film I (1999) og film II (2002), så er han endnu sødere. De er supergodt lavet, og er vel egentlig til børn, men jeg hyggede mig nu godt nok med at ligge og se dem i efter Juledagene. Hvis du er til tegnefilm og sød animation og en rigtig familiehygge, så er Stuart Little bestemt et kig værd. Jeg skal ihvertfald se nummer III, når den dukker op på mit TV. Nedenfor traileren til film II. og hvis du vil se den søde ditto til nummer III er den her.

The Brooke Elisson Story (2004)

Var et godt bekendtskab, som bygger på virkelige hændelser og en rigtig person Brook Elisson, som bliver kørt over som barn på vej hjem fra skole og bliver lam fra halsen og ned. Filmen beskriver først hendes forældres kamp for at hun får et værdigt liv og siden hendes ukuelighed for at få en eksamen. Under hele forløbet er hendes mor hendes trofaste støtte og hjælper. Du kan læse mere om Brooke Elisson her på hendes website

The Break-up (2006)
Jeg havde egentlig glædet mig til at se den her film, for den var med Jennifer Aniston og Vince Vaugh. Vince Vaughn, som spiller den anden hovedrolle, kendte jeg ikke, men han var til gengæld et godt nyt bekendtskab. Det er ikke, at de ikke spiller godt, for det gør de. Det var bare ikke en film, der fængede mig. Som det er skrevet af andre på IMDB, så er den langt fra, hvad man forventer, og jeg vil også gerne have virkeligheden for sig selv (ihvertfald når jeg forventer noget helt andet), og dennes svaghed er nok, at den på mange måder er for realistisk på den konto. Du kan se trailer til den her.

Historien om Sara Witting (1999)(TV)

Filmen foregår i 1918 om vinteren, hvor en lille familie på en gård langt ude på landet i Kansas, får uventet besøg. Det vender op og ned på livet på den lille farm og der er forklaringer, der skal gives. Det er en rigtig hyggelig film, der beskriver nogen helt basale familiekonflikter på en god og varm måde. Man må sige at tilgivelse er temaet i denne dejlige film. Jack Palance, spiller Jacob Witting’s far på helt fabelagtig vis, og Glenn Close spiller Sara og som Jacob ses Christopher Walken, så castet er i den grad på plads og alle spiller rigtig godt. Ved nærlæsning finder jeg så nu ud af, at denne film, er den sidste i en Triologi, der bygger på en bog. Der er som sagt tre film “Sarah”, “Skylark” og den sidste “Winters end”.

Den kan sagtens købes, men fordi den er taget ud af produktion koster den “kassen”. Men brugt fås den for ca. 600,-kr. Hallmark har lavet en collection også med alle 3, men den fås heller ikke. Man kan sagtens sammenligne den her film med “Det lille hus på prærien”l, så er man til den stil og den slags film, så er det her lige sagen. Bøgerne kan også købes på Amazon og fås ikke på biblioteket.

Alex Rider – Stormbreaker (2006)

Hovedrollen spilles af en for mig ukendt Alex Pettyfer – at sige, han er hot forslår vist ikke, men hvis jeg gør det, risikerer jeg, at lægge mig ud med overmyndigheden, for han er godt nok ikke ret gammel. Det forhindre ham nu ikke i at være sexet – se selv.

En anden lækker “steg” i den her film, er Damien Lewis, som jeg bare er helt solgt med, og har været siden jeg stødte på ham i Forsytesagaen, hvor han på brilliant vis spillede “Soames” – et rigtigt dumt svin, men det forhindrede heller ikke ham i at være sexet, og ikke at det gør nogen som helst forskel, så er han da i det mindste en mere passende alder – *host*!

Mickey Rourke er faktisk “overskurken” i den her film, og han er altid god, men karakteren i den her film, er alt for overdrevet til at man som voksen og formentlig stor teenager også, vil kunne tage det bare nogenlunde seriøst.

Filmen viste sig bestemt ikke at være for voksne, så jeg var langt udenfor målgruppen, men nu når jeg alligevel ikke havde andet at se, og samtidig skrev indlæg her, så kunne den godt køre i baggrunden. Istedet for at kaste mig udi en anmeldelse af den, vil jeg henvise til den der ligger på Onfilm, for jeg kunne ikke sige det bedre. Men kort – en James Bond/Misson Impossible karrikatur for børn 🙂

Stormbreaker er som mange andre film basseret på en bog. Forfatteren er Anthony Horowitz, og bøgerne har solgt helt vildt, så der kommer nok flere film. Det indikerer slutningen også på. Men lad endelig dine lidt større børn se den, det sker der ikke noget ved. Vil du se Trailer til filmen ligger den her.

1 thought on “Film, film og flere film

  1. Af dine nævnte film har jeg kun set Stuart Little – men ham er jeg til gengæld også rigtig vild med. Han er så nuttet, så kær – og ja, han råber bare til alle ens moderfølelser 😀

Der er lukket for kommentarer.