Jeg var lige ved at sige “de ligger godt i maven”, men gode blev både boller og flütes som jeg lavede. Sammen med Bortsch var det dejlig aftensmad. Sundt og lækkert.
Det nye år byder på nye strategier udi at få styr på mad og madlavning. Jeg lavede madplan tre uger frem igår aftes. Rigtig dejligt, og sikre aldsidig og spændende mad hele ugen. Noget er godt og afprøvet, men det meste nyt opskrifter, der skal prøves. Rigtig spændende. Idag var det så rødbedesuppe – der er her i vinteren indlagt suppe en gang om ugen. Dels kan jeg godt lide det, og så er det sundt og lækkert og noget, der kan gøres i, i store mængder til få points. Det er det, det handler om. Jeg har fundet ud af, at planlægning er en rigtig god ting i alt det her med at tabe sig. Faktisk “nøglen”! Men mere om det senere.
Opskrift på begge kommer senere.
Pingback: Deborah's food and something
Pingback: Kolde vinde og varme boller – incl. opskrift « Deborah's Food and something
Pingback: Sandwich/burgerboller « Deborah's Food and something
Randi – Hyggeligt at se dig igen 🙂 – Ja det smager rigtig godt, så det synes jeg, du skal prøve.
Mums, de ser gode ud. Jeg har altid godt kunne tænke mig at prøve at lave Bortsch en dag – så måske skulle jeg…når du smider opskriften ud 🙂