Nok nu!

Som jeg fortalte, “tillod” jeg mig, at lave lidt her igår. At få gjort lidt rent og sådan. Det skal jo gøres. Det skulle jeg så ikke have gjort. Nu er jeg tilbage ved udgangspunktet og har feber igen. Det var jo ikke engang fordi jeg tog voldsomt fat igår, for med mellemrum blev jeg rigtig dårlig og svimmel og måtte ind og sidde. Nu er det hele meget værre med feberen oveni.

Jeg ringede til lægen om noget helt andet, som sekretæren så lige synes, jeg skulle tale med ham om. Jeg havde lavet en aftale, om at få bilen, for at gå på indkøb i min tilstand er altså ikke sjovt. Selv lægen synes, det var lige morsomt nok nu og sendte mig en tur på laboratoriet. Det værdsætter jeg, for så har vi da tjekket. Desværre er jeg bange for (var jeg lige ved at sige), at prøverne er lige så normale som ofte og det eneste der er at gøre, er at sætte eller lægge sig og vente på, det går over. Men resultaterne kommer mandag, så der skal jeg derover igen. SUK, siger jeg bare! Så hvis jeg ikke er så snaksagelig i de her dage, så er det altså fordi jeg dels er dårlig, men også humøret begynder altså snart at lide nu!

2 thoughts on “Nok nu!

  1. Det er da ikke rart det bliver ved at drille dig, nu må det snart være din tur til at værer på toppen igen. Så rigtig godt bedring.

Der er lukket for kommentarer.