Toto Live in Paris

Her mens jeg har ligget syg, har jeg som sagt set meget TV. Noget af det, jeg var glad for at se i førjuledagene, var en koncert på Charlie med Toto fra 2007. Da jeg havde LP’er havde jeg vel en 3-4 stk. med Toto, som jeg har været vild med længe. Som så meget andet, var det min gode ven i Østen, noget vi hørte meget og jeg kan ikke høre Toto, uden at komme til at tænke på mange gode timer sammen med ham.

Da jeg alligevel var på CDON.COM (de har stadig mange gode tilbud) for at handle Julegaver, købte jeg lige et par stykker til mig selv, sådan af nostalgiske grunde og fordi jeg fik lyst til at høre det. Den ene var min favoritskive med netop Toto – “Fahrenheit” og så en favorit med Earth, Wind & Fire – “Faces“. De var rørende billige. Så det var sådan lidt førjulegaver til mig selv.

Bandet er desværre opløst nu, men musikken fejler ingenting, hvis du kan lide den slags, og der er albums nok at tage af.

0